Indapass felhasználási feltételek

A hamarosan életbelépő európai adatvédelmi rendelet következtében néhány helyen megváltozott az Indapass és kapcsolódó szolgáltatások Adatvédelmi tájékoztatója ahhoz képest amit elfogadtál, amikor regisztráltál az Indapassba vagy valamelyik közösségi szolgáltatásunkba.

Ennek megfelelően frissítettük személyes adataid kezelésével kapcsolatos Adatvédelmi tájékoztatónkat. Néhány pontban összeszedtük a személyes adataid tárolásával kapcsolatos irányelveinket:

  • Adataidat azért tároljuk, hogy hozzáférj testre szabható szolgáltatásainkhoz, mint például szerzőink követése, és az általad választott néven hozzászólhass cikkeinkehez, ahol arra lehetőséged van.
  • Kizárólag annyi adatot kérünk tőled, amennyi az itteni tevékenységedhez feltétlenül szükséges.
  • Adataidat úgy tároljuk, hogy elektronikus rendszereinkben magas szintű biztonsági eljárásokkal megakadályozzuk, hogy jogosulatlanul hozzájuk férjenek, és kizárólag az arra jogosultak szűk köre tekinthesse meg azokat tevékenységük során.
  • Csak addig tároljuk az adataidat, míg erre tőled felhatalmazásunk van, azaz attól kezdve, hogy elfogod adatvédelmi tájékoztatónkat, mindaddig, míg nem kéred törlésüket.

Ha érdekelnek a részletek olvasd el az Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Az alábbiakban megtalálod az Indapass változatlan Felhasználási feltételeit is.

Az Indapass szolgáltatás felhasználási feltételeit és a szolgáltató adatvédelmi tájékoztatóját elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.