Nincs még Indapassod?

Indapass felhasználási feltételek

I. Szolgáltatás

1.1 Az Indapass ("Indapass") egy ingyenes és egységes belépési rendszert biztosít a az Inda-Labs Zrt. ("Szolgáltató") által üzemeltetett szolgáltatásokba ("Szolgáltatások") A felhasználó által az Indapasshoz hozzákapcsolt, egyéb Szolgáltatások (pl. Blog.hu, Index Fórumok, Indamail, Indavideo, Indafotó, stb.) kizárólag az Indapasson keresztül érhetőek el. Az Indapass létrehozásával elfogadod ezeket, a Szolgáltató Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

1.2 Az Indapasst csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.

1.3 Az erre szolgáló beállítási lehetőségeken kívül nem módosíthatod az Indapass és az ahhoz kapcsolódó rendszerek megjelenését, működését, az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Indapass elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okozol a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben köteles vagy megtéríteni.

II. Belépés az Indapasshoz hozzárendelt Szolgáltatásokba

2.1 Az összes, Indapass-hoz általad hozzákapcsolt szolgáltatásba beléphetsz.

(a), egy email cím és jelszó segítségével

A Szolgáltató az Indapass jelszó elfelejtése esetén kizárólag az "elfelejtett jelszó" funkcióval ad lehetőséget annak pótlására. Az elfelejtett Indapass jelszó pótlásához szükséges a regisztrációnál megadott email cím ismerete, valamint – amennyiben az Indapasson keresztül valósul meg a hozzáférés ehhez a postafiókhoz is – egy alternatív email cím (un. másodlagos email cím) előzetes megadása. Az elfelejtett jelszó funkció új jelszó megadására ad lehetőséget, a régi jelszót a Szolgáltató semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé, még az eredeti tulajdonosának sem.

(b) Facebook fiókoddal történt előzetes összekötés után Facebook belépési azonosítóddal

Az Indapass-hoz tartozó Szolgáltatásokat Facebook bejelentkezéssel is használhatod. A Facebookos belépésed esetében is szükséges egy, vagy már meglévő, vagy új Indapass, melyet a Facebook fiókodhoz kapcsolunk. Ez az "Inda" nevű Facebook alkalmazáson keresztül történik meg, mely kapcsolódik a Facebook profilodhoz. A kapcsolódást biztosító alkalmazás felvételével hozzáférést biztosítasz a Szolgáltatónak Facebook alapadataidhoz, valamint engedélyezed, hogy az általad hozzárendelt Szolgáltatások nevedben posztolhasson a faladra, ha későbbiekben ezt kifejezetten kéred. Alapbeállításban a Szolgáltatások nem küldenek üzenetet a Facebook felé. Indás aktivitásaid megjelenítését a Facebookon az egyes Szolgáltatásoknál tudod engedélyezni vagy tiltani. Az így megosztott tartalmak vonatkozásában a Facebook Inc. saját felhasználási feltételei és adatvédelmi szabályzata az irányadók.

2.2 A Facebook és az Indapass fiókod összekötését bármikor megszüntetheted. Ha ezt megteszed, a Facebookos alapadataidat töröljük, de a kapcsolódó Indapassod még nem szűnik meg automatikusan - a korábban igényelt szolgáltatásokat továbbra is használhatod Indapass belépésen keresztül.

2.3 Az Indapassod törlését a mindenkori indapass.hu felületen teheted meg. Az Indapass törlése nem jelenti az egyes Inda Szolgáltatásokban létrejött aktivitásaid törlését. Ha azokat is törölni kívánod, akkor ezt még az Indapass törését megelőzően a Szolgáltatásoknak megfelelő funkciójával tudod törölni - ezekről bővebben az egyes Szolgáltatások felhasználási feltételeiben, vagy a gyakori kérdések között olvashatsz.

III. Személyes adatok elkülönített kezelése

3.1 Az Indapassba történő belépéshez szükséges adatokon, illetve az általad hozzá kapcsolt Szolgáltatások listáján kívül az Indapass tárolhatja Facebook neved, Facebook email címed, Facebook profil képed, a Facebookban megadott nemed, és Facebook barátaid listáját, amennyiben saját döntésed alapján Facebook-fiókodat összekötöd Indapassoddal.

3.2 Az Indapassod adatai ( email cím és jelszó ), valamint Facebookos adataid elkülönítetten kerülnek tárolásra, azokat személyes adataid mentén nem kapcsoljuk össze. Facebook alapadataidat elsősorban arra használjuk, hogy abból Indapasst ill. kérésed esetében önálló Szolgáltatás felhasználót hozzunk létre, továbbá, hogy statisztikáinkat bővítsük.

3.3 A birtokunkba került adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek csak a kérésedre adjuk ki, és az Indapass törlésével egyidejűleg azokat is töröljük.

Facebook alapadataid közül viszont néhányat Neked megmutatunk, például amikor egy Indapassos alkalmazásban felhasználót hozol létre, de ekkor előre megmutatjuk a regisztrációs felületen milyen adatokat adunk át az alkalmazásnak, melyet ott jóvá is kell hagynod.

3.4 A felhasználói aktivitásodról más rendszereink gyűjthetnek adatokat. Az így létrejött adatokat tartalomajánlásra és célzott hirdetés kiszolgálásra a Szolgáltató ill. a CEMP csoport felhasználhatja. Az így gyűjtött információkat az Indapassodtól függetlenül és elkülönítetten kezeljük. (Ez azt jelenti, hogy a Rólad gyűjtött adatok között szerepelhet, hogy van Indapassod, és hogy milyen Szolgáltatásokat használsz.)

3.5 Adatvédelmi elveinkről Adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz részletesen. Az Indapass-szal elérhető Szolgáltatásokon belül megadott adataidat az adott Szolgáltatások tárolják.

3.6 Az Indapass használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon elsősorban a Szolgáltatásokhoz kapcsolódóan naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat kizárólag statisztikai célokra illetőleg szükség szerint technikai hibakeresésekre használjuk fel, és csak a technikai személyzet tagjai férnek hozzájuk. Az ily módon tudomásunkra jutó személyes adatokat csak ideiglenesen tároljuk, azokat folyamatosan töröljük. (Naplók alatt a szervereink logjait értjük. Ezek az üzemeltetésünk számára fontos információkat hordoznak, és elemzésükkel optimalizáljuk rendszereinket, felderítjük az esetleges hibákat. A naplókat már csak azért is töröljük, mert tárolásuk erőforrásokat emészt fel.)

3.7 Az Indapass rendszerbe történő regisztráláskor megadott email címeidet a Szolgáltatások többi felhasználója számára nem jelenítjük meg. Indapass címedre

  • az Inda Szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatást, valamint
  • a CEMP csoport tartalmaiból és szolgáltatásaiból összeállított hírlevelet küldhetünk, melyről bármikor leiratkozhatsz.

Email címedet harmadik félnek nem adjuk át, kizárólag harmadik fél hirdetési ajánlatát tartalmazó emailt nem küldünk előzetes hozzájárulásod nélkül. Fontos ugyanakkor, hogy az Indapasshoz tartozó Szolgáltatások ettől eltérő szabályozást is alkalmazhatnak. Erre az adott Szolgáltatás használatbavétele előtt felhívjuk a figyelmedet, illetve a szolgáltatás-szintű felhasználási feltételekből tájékozódhatsz.

3.8 Az Indapass használata közben a böngésződ bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítunk, ezek hiányában az Indapassod nem használható. Az ily módon a számítógépedre küldött adatcsomagokban személyes adatokat nem helyezünk el, azok csak technikai információkat hordoznak.

3.9 Az Indapass fiókodba történő belépésedet követően mindaddig belépett státuszban maradsz, míg a rendszerből ki nem lépsz az erre szolgáló kilépés funkció segítségével. Ha nem lépsz ki, csak a böngésződet zárod be, a rendszer egy meghatározott ideig belépve tart, majd automatikusan kiléptet, az Indapassod védelme érdekében.

3.10 Az Indapassod törlésével csak a belépési lehetőséget szünteted meg az egyes Szolgáltatásokba, az azokban tárolt hozzászólásaid, feltöltött tartalmaid megmaradnak. Bizonyos Szolgáltatások lehetővé teszik a feltöltött saját tartalom törlését is, ezt az adott Szolgáltatás kezelőfelületén tudod megtenni.

3.11 Az Indapass lehetőséget biztosít központi profil kép feltöltésére. Ezt az Indapassos Szolgáltatások felhasználhatják, hogy az általad létrehozott tartalmak mellett azt megjelenítsék. Felhívjuk a figyelmed, hogy ha magadról töltesz fel fényképet profil képnek, akkor az aktivitásaid mellett megjelenik. Amennyiben más természetes vagy jogi személy képét töltöd fel profil képnek, úgy előfordulhat, hogy jogsértést követsz el. Kérjük ezt ne tedd, különben a Szolgáltató a profil képet törölni lesz kénytelen!

IV. Egyebek

4.1 A jelen Felhasználási Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról az "Inda Gépház" felületén értesítünk.

4.2 Az Indapasshoz kapcsolódó szerzői jogok, védjegyek, logók stb. jogosultja/tulajdonosa az Inda-Labs Zrt., ezek használatára, részeinek vagy egészének felhasználására, módosítására nem vagy jogosult.

4.3 A jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakra a magyar jog rendelkezései irányadóak.


© 1999-2018 Inda-Labs Zrt.